Wie ben ik?

Mijn naam is Astrid van Zwambagt- de Werd, getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Na jarenlange ervaring in de gezondheidszorg als apothekersassistente, maakte ik in 2007 kennis met de Mesologie en ben ik in hetIntegraal Medisch Centrum (IMC) in Amsterdam de studie tot mesoloog gaan volgen. Gaandeweg raak ik steeds meer overtuigd van de bijzondere en brede wijze waarop een mesoloog werkt. Wat mij vooral aanspreekt is het zoeken naar de oorzaak van de klachten en die behandelen in plaats van de algemene symptomen te bestrijden.

Mijn interesse heeft altijd al in de gezondheidszorg gelegen en dat is alleen maar sterker geworden, door de mens meer als een geheel te zien. Ieder mens is natuurlijk uniek, dus wil ik graag advies op maat geven.

Als mesoloog ben ik lid van de beroepsvereniging: NVVM (Nederlandse Vereniging Voor Mesologie). (lidmaatschapsnummer: M0132). Deze regelt onder meer het tuchtrecht, de klachtenprocedure en de beroepsethiek. De NVVM draagt bij aan een betere samenwerking met de diverse disiplines binnen de gezondheidszorg. Ik ben aan aangesloten bij het onafhankelijk registratie-instituut Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Mijn scholingen 2020/2021

  • Register voor Mesologie – Orthomolecularie aanpak bij Candida albicans en pathogene biofilms
  • VitEducatief – Ons fantastisch elastisch brein
  • RBCZ – Gezond Samenwerken
  • Energieschool – Diabetes